Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie 1. diel: Kosti a kĺby : (Manual to practical exercises from anatomy: Bones and Joints) - Beňuška, Jozef: 1939-; 1938- Holomáňová, Anna; Macková, Mária (Skriptá, 2008)
Príručka je napísaná v trojjazyčnej verzii (slovensky, latinsky a anglický) a približuje študentom celosvetovú uznávanú anatomickú terminológiu.