Kľúč: Odhaľte tajomstvo, ako pritiahnuť všetko, po čom túžite : (The Key) - Vitale, Joe: 1953- (Ottovo nakladatelství, 2010)
Po celom svete sa táto kniha predáva pod heslom "Ak si čítal The Secret a chceš ísť ďalej, odpoveďou ti bude The Key". Bestseller, s ktorým dostane váš život nový rozmer - zbohatnete, budete mať dobrú prácu, pevné zdravie a spokojný život, rovnako ako autor knihy dr. Joe Vitale.