(The Key) Kľúč: Odhaľte tajomstvo, ako pritiahnuť všetko, po čom túžite - Vitale, Joe: 1953-; Hromadová, Jaroslava; Filipová, Emília: 1929-; Pietrik, Erik; Dubovský, Miloš (Ottovo nakladatelství Praha, 2010)
Po celom svete sa táto kniha predáva pod heslom "Ak si čítal The Secret a chceš ísť ďalej, odpoveďou ti bude The Key". Bestseller, s ktorým dostane váš život nový rozmer - zbohatnete, budete mať dobrú prácu, pevné zdravie a spokojný život, rovnako ako autor knihy dr. Joe Vitale.
Chybne uvedený rok vydania na knihe, kniha vyšla v roku 2009. Biografické údaje o autorovi. Biografia. Register.
Keywords: spoločenské vedy; psychológia; osobnosť; rozvoj osobnosti; úspech; radosť; šťastie; optimizmus; duchovný rozvoj; myslenie pozitívne; ezoterika; mystika; motivačná literatúra