Jedy - Fulmeková, Denisa: 1967- (Ikar, 2008)
Mladá redaktorka Soňa opúšťa hlavné mesto i rušný život a na materstvo sa pripravuje po boku despotickej matky v rodnom mestečku. Rola poslušnej dcéry je však pre ňu neúnosná a po narodení dieťaťa sa rozhodne bojovať o svoju nezávislosť. Napokon, kto má vlastne právo súdiť ju, keď ani Sonina matka, tváriaca sa ako morálna autorita, nemá celkom čistú minulosť? Nájde si Soňa cestu k matke a dokáže byť opäť šťastná po boku novej lásky?