Encyklopédia drobnochovateľa - Malík, Vladimír: 1931-; Cupák, Milan; kolektív autorov; Malík, Vladimír: 1931-; Jablonovský, František: 1956-; Gardošová, Viera: 1942- (Bratislava Príroda, 1991)
Okrem akvaristiky, teraristiky a niektorých ojedinele sa vyskytujúcich záujmových chovov zahŕňa poznatky zo všetkých chovných odborov, zo starostlivosti o zdravie zvierat i z liečenia ich chorôb.
Ilustr. na front.
Keywords: poľnohospodárstvo; chovateľstvo; drobnochovateľstvo; zvieratá domáce; domáce zvieratá; chov domáci; choroby zvierat; psy; mačky; akvaristika; hydina; príručky chovateľské; encyklopédie drobnochovateľa; Imro, Igor (slovenský grafik, ilustrátor, fotograf. * 01.12.1943 Banská Bystrica, Slovensko -)