Lexikón logistiky - Viestová, Kristína: 1942- 1942-; Brezina, Ivan: 1967-; Macurová, Pavla 1953-; Oreský, Milan; Štofilová, Jana 1952- (Ekonómia, 2007)
V poslednom desaťročí sa logistika stáva stále frekventovanejším pojmom a v súčasnosti si už vydobyla uznanie ako samostatná vedná disciplína, razantne sa rozvíjajúca aj na Slovensku. V Lexikóne logistiky nájde čitateľ abecedne usporiadané pojmy z tejto disciplíny v slovenskom a anglickom jazyku, spracované na základe mapovania zahraničnej i domácej odbornej literatúry, monografií, časopisov, zborníkov z konferencií, seminárov a workshopov, reflektujúce súčasné svetové trendy logistiky. Publikáciu ocenia nielen tí, ktorí sa pripravujú na profesionálnu dráhu manažéra logistiky či iného riadiaceho pracovníka, ale aj tí, ktorí tieto profesie už v súčasnosti vykonávajú.