Stavba sauny - Vorel, Miroslav (Polytechnická knižnice. Rad 3. Urobte si sami, 1981)
Praktická príručka pre stavbu sauny svojpomocne. Sú tu uvedené vzorové projekty naše i zahraničné, potrebné materiály k stavbe a technologické postupy, vybavenie sauny a potrebné doplnky. Text je sprevádzaný inštruktivními obrázkami. Je určená všetkým, ktorí si chcú postaviť saunu.