Sauna: Výstavba a používanie : (Sauna) - Vorel, Miroslav (Alfa, 1975)
Príručka zoznamuje nielen s významom sauny pre regeneráciu ľudského organizmu as jej zdravotnými účinkami, ale predovšetkým prináša základné informácie pre projektovanie a stavbu sáun. Uvádza ukážky rôznych typov sáun u nás aj v zahraničí, opisuje ich konštrukciu a vybavenie a reprodukuje smernice pre výstavbu a prevádzku sáun.