Bývanie na dedine - Nahálka, Peter; Bóna, Ján; Spiška, Ivan: 1933- (Poľnohospodárska mechanizácia, 1961)
Dúfame, že kniha pomôže hlavne pracovníkom a aktivistom národných výborov, projektovým a stavebným organizáciám a prirodzene, stavebníkom, ktorí stoja pred rozhodnutím, kde stavať, akú formu výstavby voliť a aké nároky si postaviť na nový byt v našich dedinách.