Staviame rodinné sauny - Struška, Ján; Bloudek, Karel; Šimíček, Jaroslav; Škarpa, Miroslav (Urob si sám, 1985)
V tejto knihe sa zameriavame iba na rodinné sauny, no v komplexnom pohľade na zariadenie prastarého kúpeľa modernými prostriedkami. Želáme si, aby čitatelia pri realizácii našich námetov prispeli technickou zručnosťou len k radosti, pohode a zdraviu svojich rodín a priateľov saunovania.