Urbanistická tvorba obytného prostredia - Zalčík, Tibor: 1927-1985 (Edícia stavebníckej literatúry, 1980)
Publikácia zahŕňa vývoj urbanizmu, jeho súčasné tendencie aj perspektívne výstavbu miest so zreteľom na obytné prostredie.