Malá ilustrovaná školská encyklopédia: Vyše 500 otázok a odpovedí - Chorman, Andrew; Chinery, Michael (Pýtam sa prečo, 2007)
Encyklopédia zaujme vtipnými a milými obrázkami, prekvapí, pobaví, informuje na rozmanité témy od egyptských faraónov, cez život ľudí v rôznych častiach sveta, vesmír, svet živočíchov, prírodné katastrofy...