Malá ilustrovaná školská encyklopédia: Vyše 500 otázok a odpovedí - Chorman, Andrew; Chinery, Michael; Beckett, Andrew; Butler, John; Masárová, Eva (Matys Bratislava, 2007)
Encyklopédia zaujme vtipnými a milými obrázkami, prekvapí, pobaví, informuje na rozmanité témy od egyptských faraónov, cez život ľudí v rôznych častiach sveta, vesmír, svet živočíchov, prírodné katastrofy...
Obsahuje rozmanité témy, ako napríklad významní faraóni Egypta, grécke antické mýty, život ľudí v rôznych častiach sveta, vesmír, živočíchy, prírodné katastrofy, vtáky a zvieratá.
Vytlačené v Číne.
Keywords: encyklopédie všeobecné; encyklopédie pre deti