Liečenie dotykom: Cesta ku zdraviu : (Zdrowie przez dotyk) - Górnicka, Jadwiga: 1921- (Cesta ku zdraviu, 2014)
Cenný sprievodca zdravím pre všetkých ľudí, ktorí chcú predchádzať chorobám, ale aj pre tých, ktorí už trpia menšími chorobnými zmenami.