Stroj na lásku : (The Love Machine) - Susann, Jacqueline: 1918-1974 (Libresso, 1992)
Ústrednou postavou románu je neúnavný, schopný publicista, nositeľ Pulitzerovej ceny za novinárstvo Robin Stone. V troch častiach tohto rozsiahleho diela pomenovaných podľa žien, ktoré hrali kľúčovú úlohu v Robinovom živote (Amanda, Maggie, Judith), sa zoznamujeme s Robinovými pracovnými a sexuálnymi problémami. Prvá je manekýnka a neskôr hviezda televíznej show Amanda, druhá je takisto televízna reportérka, neskôr filmová herečka Maggie, tretia - Judith - je manželka majiteľa televíznej spoločnosti. Susannovej hrdina je pre americkú spoločnosť dosť typický: čitatelia vďaka nemu hľadajú únik z reálneho sveta do sveta výmyslu, ľahko získaného bohatstva, neobmedzeného sexu, do reflektormi ožiareného sveta hviezd, filmu a televízie.