Dolores : (Dolores) - Susann, Jacqueline: 1918-1974 (Bestsellery, 1992)
Dolores je kniha o svete bohatých a mocných, v ktorom žije hlavná postava, vdova po zavraždenom americkom prezidentovi. Analógia so skutočným príbehom rodiny Kennedyovcov sa tu ponúka viac ráz. Autorka v dobre vypointovanom príbehu postupne odkrýva zákulisie života hlavných protagonistov, čím znova a znova prekvapuje čitateľa.