Hydroterapia. Liečenie vodou. Kniha o zdravom životnom štýle (Home Remedies) - Trash, Agatha M.; Kösegi, Milan; Diková, Elis; Bielik, Ivan; Hučko, Milan (Martin Advent-Orion, 1995)
Liečebné prostriedky na použitie v domácnosti a v zdravotníctve.
Glosár. Bibliografia. Register.
Bibliogr. s. 214-221. Reg. Slovník
Keywords: zdravoveda; alternatívna medicína; hydroterapia; vodoliečba; voda; ľudové liečiteľstvo; liečenie vodou; liečivé kúpele; vodné kúpele; pitné kúry; balneoterapia (kúpeľná liečba); ohrievacia lampa; elektrická (ohrievacia) poduška; masáže; prírodné liečivá; domáce liečebné prostriedky; rastliny liečivé; liečivé rastliny; choroby a spôsob ich domáceho liečenia; príručky zdravia