Krásna Catherine 7: Kráľ v zajatí : (Dame de Montsalvy, tome 7) - Benzoni, Juliette: 1920-2016 1920- (Meteor, 1993)
Catherine musí prejsť cestou plnou nástrah, útrap, úkladov a vrážd. Presvedčí sa o oddanosti svojich dvoch mladých spoločníkov, a o nevyhasnutom plameni Filipovej lásky. Stretne starých priateľov i nepriateľov, ktorí ju takmer znesú zo sveta svojim ohavným činom. Jej neľahká púť za láskou a rodinou sa má však skončiť až v Montsalvy. Až tam môže znovu nadobudnúť stratený pokoj...