Náuka o spoločnosti: Krok za krokom k maturite - Kopál, Ľubomír; Bačová, Zuzana (Krok za krokom k maturite, 2008)
Chystáte sa na maturitné skúšky? Neváhajte a siahnite po učebnici, v ktorej je prehľadne zhrnuté celé stredoškolské učivo zo náuky o spoločnosti. Kvalitná doplnková učebnica pripraví každého študenta nielen na maturitnú skúšku, ale aj na prijímacie skúšky na vysokú školu.