Nemilovaná 5: Pavučina snov : (Web of Dreams) - Andrews, Virginia Cleo: 1923-1986 (Ikar, 1995)
Prekvapivé odhalenie tragického rodinného tajomstva znemožnia Heaven sobáš s milovaným Troyom ... tá sa opäť vracia k svojej detskej láske Loganovi, ktorý sa však po svadbe úplne oddá tajomnému Tonymu Tattertonovi ... a minulosť sa opäť opakuje.