Životy posledních Rožmberků 1. diel: Život Viléma z Rožmberka - Březan, Václav: 1568-1618 (Členská knižnice, 1985)
Březanova kronika životov posledných Rožmberkov - Život Viliama z Rožmberk - od rokov 1546-1592 a Život Petra Voka z r. 1557-1612.