Životy posledních Rožmberků 2 : Život Petra Voka z Rožmberka - Březan, Václav: 1568-1618 (Členská knižnice, 1985)
Druhý diel je podobne ako prvá doplnený fotografiami, erby, kresbami a je o oboch posledných a významných Rožmberkov.