Z análů tajných služeb 1. díl: Černý vzadu - Honzík, Miroslav: 1928-; Řezáč, Tomáš: 1935-1992 (Svoboda, 1989)
Kniha je venovaná vzniku a vývoju nemeckých spravodajských služieb, a nielen jim. Také popisuje známe i menej známe prípady z tejto histórie.