Potulky prírodou IV. zväzok : (Begegnungen in heimatlicher Natur) - Lothar, Ritter (Živočíšna výroba, 1975)
Príroda okolo nás - ak ju nevieme vnímať, zadefinovať, ak ju nechceme poznávať, prichádzame o krásu, pôžitok, spolužitie na úrovni. Táto kniha isto pomôže.