Príhody na krídlach - Horák, Miroslav; Varsik, Milan: 1941-1991 (Dukla, 1977)
Knihu tvoria zaujímavé príhody zo života ľudí, ktorí mali radi krídla a svoju vlasť. O niektorých sa už písalo, sú známi, pri mnohých sa autori zámerne vyhli opisovaniu známych príhod, o mnohých sa však doteraz nepísalo.