Svedectvá generálov Hitlerovej špionáže: Dokumentárna správa o výstavbe, štruktúre a operáciách ústredia tajnej služby Hlavného veliteľstva wehrmachtu... (Hitlers Spionagegenerale sagen aus) - Mader, Julius: 1928-2000 (Členská knižnica, 1973)
Literatúra faktu - objasňuje problematiku nemeckého abwehru, špionážnej služby tretej ríše. Poodhaľuje zákulisie druhej svetovej vojny, udalosti, ktoré autor opisuje sa odohrávajú v rokoch 1933-1944...