Úprimná spoveď Adriana Mola: Tajný denník Adriana Mola 3 : (True Confessions of Adrian Mole) - Townsend, Sue: 1946-2014 (Mladé letá, 1995)
V treťom pokračovaní denníkových záznamov stratíte spolu s hlavným hrdinom ilúzie o Vianociach i o dospelých, vycestujete s ním do Moskvy aj do Rádia štyri v BBC, budete sledovať jeho pohnutý citový a pracovný život a ako vždy budete analyzovať a filozofovať...