Vieš to? Zaujímavé otázky a odpovede pre deti : (Tudod - E?) - Vojnits, András: 1941-; Csordás, Gabriella (Ex, 2015)
Zaujímavé otázky a odpovede pre deti z oblasti živej a neživej prírody, astronómie, praveku, biológie človeka a ďalších oblastí.