Vieš to? Zaujímavé otázky a odpovede pre deti (Tudod - E?) - Vojnits, András: 1941-; Csordás, Gabriella; Dénesová, Monika; Jantner, János; Bacskai, Csaba; Vargas, András (Ex Nové Zámky, 2015)
Zaujímavé otázky a odpovede pre deti z oblasti živej a neživej prírody, astronómie, praveku, biológie človeka a ďalších oblastí.
Obsah: Naša planéta Zem a vesmír. Živočíchy. Rastliny a huby. Človek. Umenie. Šport. Zaujímavosti z dejín ľudstva.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: všeobecnosti; zaujímavosti z prírody; zaujímavosti všeobecné; Zem (planéta); živočíchy; rastliny; huby; človek; umenie; šport; dejiny ľudstva; otázky a odpovede pre deti; pre čitateľov od 9 rokov; Vojnits, András (maďarský spisovateľ, pedagóg. * 02.01.1941 Budapešť, Maďarsko -)