Príručka holubiara - Ferianc, Oskár: 1905-1987; Krajči, Pavol: 1934-2015; Podhradský, Vladimír: 1923- (Knižnica drobnochovateľa, 1982)
Kniha je bohato ilustrovaná, čo prispieva k jej názornosti. Čitateľ privíta vyobrazenia jednotlivých plemien.