Kreslíme, malujeme, modelujeme - Razáková, Dagmar (Na pomoc učitelům a vychovavatelům, 1974)
Výklad je doplněn četnými dětskými pracemi, které objasňují znaky typické pro dětský výtvarný projev a jsou ukážkami různých technik použivaných na mateřské škole.