Kreslíme, malujeme, modelujeme - Razáková, Dagmar; Vodáková, Sylvie: 1926-; Dyrynková, Milena (Státní pedagogické nakladatelství Praha, 1974)
Výklad je doplněn četnými dětskými pracemi, které objasňují znaky typické pro dětský výtvarný projev a jsou ukážkami různých technik použivaných na mateřské škole.
Výtvarná výchova dětí předškolního věku. Některé metodické otázky při výtvarné výchově. Seznam obrázků.
Keywords: spoločenské vedy; pedagogika; výtvarná výchova; kreslenie; maľovanie; modelovanie; práca s deťmi; predškolská výchova; materské škôlky; príručky metodické