Divosi : (Savages) - Winslow, Don: 1953- (Ikar, 2012)
Filantrop Ben a bývalý námorník Chon vedú svoj malý marihuanový biznis v Laguna Beach a vďaka vernej klientele z neho ohromne profitujú. Ak sa im ktosi postaví do cesty, Chon sa oňho raz-dva postará. Teraz však stoja proti silnému súperovi ľ mexický drogový kartel Baja chce prebrať ich obchody a dá jasne najavo, že odmietnutie neprichádza do úvahy. Ponuku neprijmú, no kartel stupňuje hrozby a unesie ich priateľku Oféliu. Jej únos spustí sled vyjednávaní a napínavých dejových zvratov, ktoré čitateľa nútia obracať strany, aby sa dozvedel, aká vysoká je cena za slobodu.