Nepýtaj sa, kde som - Nagyová-Džerengová, Petra: 1972- (Albert Marenčin - Vydavateľstvo PT, 2015)
Danielu na prahu štyridsiatky premkne pocit, že takto si svoj život nepredstavovala. Občas jej manžel poriadne lezie na nervy a ona si predstavuje, aké by to bolo, keby zmizol. Vtedy by začala odznova...