Zbierka úloh z vyššej matematiky 2. časť - Eliaš, Jozef: 1937-; Horváth, Ján; Kajan, Juraj (Edícia teoretickej literatúry, 1976)
Je vhodnou pomôckou pre študentov vysokých škôl technického i prírodovedného zamerania, ako aj pre tých, ktorí študujú popri zamestnaní.