Zbierka úloh z vyššej matematiky 2. časť - Eliaš, Jozef: 1937-; Horváth, Ján; Kajan, Juraj; Horváth, Leodegar; Babilonová, Eva (Bratislava Alfa, 1976)
Je vhodnou pomôckou pre študentov vysokých škôl technického i prírodovedného zamerania, ako aj pre tých, ktorí študujú popri zamestnaní.
Z obsahu: Predhovor. Funkcia jednej reálnej premeny. Komplexná funkcia reálnej premeny. Diferenciálny počet funkcie jednej reálnej premennej. Neurčitý integrál. Výsledky. Literatúra.
Keywords: prírodné vedy; matematika; matematika vyššia; matematická analýza; praktické cvičenia; učebnice vysokoškolské