Hrajme sa s matematikou : (Játsszunk matematikát) - Varga, Tamás: 1919-1987; Halmos, Istvánné; Neményi, Eszter C. (Mladé letá, 1981)
Kniha je určená malým aj väčším, dobrým aj slabším matematikárom. Nebojte sa, v knihe nie sú vzorce ani zložité výpočty, ale iba hry, otázky, pokusy a obrázky. Hravým spôsobom kniha pomôže získať prehľad o mnohých oblastiach modernej matematiky.