Sbírka úloh z matematiky pro ZŠ - Běloun, František: 1912-1991; Bušek, Ivan; Macháček, Vlastimil; Sovíková, Květa; Sůla, Václav (Pomocné knihy pro žáky, 1984)
Zbierka obsahuje rad úloh určených na opakovanie a precvičovanie všetkého učiva základnej školy, je vhodná aj pre prípravu na prijímacie skúšky na stredné školy.