Príprava žiakov základnej školy na prijímacie skúšky z matematiky na stredné školy - Běloun, František: 1912-1991 (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1981)
Úlohy uvedené v tejto publikácii odpovedajú osnovám i požiadavkám na prijímacie skúšky z matematiky.