Matematika krok za krokom na Ekonomickú univerzitu v Bratislave - Peller, František: 1940-; Šáner, Viliam: 1937-; Eliáš, Jozef: 1937-; Pinda, Ľudovít (Ekonóm, 2002)
Matematika krok za krokom. Vypočítaných 60 testov z matematiky na príjmačky EUBA - FHI. Väčšina testov je rátaná na prípravnom kurze z matematiky na prijímacie skúšky.