Matematika krok za krokom na Ekonomickú univerzitu v Bratislave - Šáner, Viliam: 1937-; Eliáš, Jozef: 1937-; Pinda, Ľudovít; Peller, František: 1940- (Bratislava Ekonóm, 2002)
Matematika krok za krokom. Vypočítaných 60 testov z matematiky na príjmačky EUBA - FHI. Väčšina testov je rátaná na prípravnom kurze z matematiky na prijímacie skúšky.
Z obsahu: Predhovor. Výrazy. Rovnice a nerovnice. Funkcia jednej reálnej premennej. Postupnosti. Kombinatorika. Analytická geometria. Cvičné texty. Výsledky. Číselné množiny. Literatúra.
Keywords: prírodné vedy; matematika; kombinatorika; účtovníctvo; postupnosti; geometria analytická; testy z matematiky na VŠ; prijímacie skúšky na VŠ; vysoké školy