The Pointless Book: Totálne od veci. Buď aj ty totálne od veci tak ako sám Alfie! : (The Pointless Book) - Deyes, Alfie: 1993- (Slovart, 2015)
Alfie Deyes je dvadsaťročný vloger z britského Brightonu. Preslávil sa svojím youtubovým kanálom PointlessBlog. Všetkým svojim fanúšikom teraz prináša knihu The Pointless Book #totálneodveci, ktorá je suprovým doplnkom k jeho vlogom a videám. Táto #totálneodveci kniha ti nedá chvíľku pokoja. Baví ťa stále novými výzvami, kanadskými žartíkmi, šibnutými hrami. Zároveň je to tvoj osobný denník, aký tu ešte nebol. Lebo zachytiť svoj deň v komiksovom stripe, to je iná sranda! Pre každého Alfieho fanúšika a hocikoho so štipkou zmyslu pre humor je toto povinná jazda tejto jari! Pár minútok s Totálne od veci knihou a hneď máš lepší deň, keď si v buse nakreslíš vlastnú selfie, naučíš sa upiecť koláč v hrnčeku alebo kopec ďalších super srandičiek... The Pointless Book #totálneodveci je totiž presne tak totálne od veci ako sám Alfie!