M.V. Frunze : (Frunze) - Archangeľskij, Vladimir Vasilievič (Postavy svetového revolučného hnutia, 1987)
Rozsiahla biografia veľkého revolucionára, významného veliteľa a vojvodcu Červenej armády M.V. Frunzeho, súčasníka V.V. Kujbyševa, J.M. Sverdlova, V.K. Bľuchera, K.J. Vorošilova i legendárneho V.I. Čapajeva.