Kaviarenská spoločnosť alebo Život bohémov od Swifta po Dylana : (Café society, Bohemial Life from Swift to Bob Dylan) - Bradshaw, Steve (Svetová tvorba, 1988)
Anglický spisovateľ Steve Bradshaw sa podujal na neľahkú úlohu načrtnúť stručné dejiny kaviarenského života od Swifta po Dylana a odpovedať na otázku, ako hlboko siahajú korene vzťahu umelcov k bohenskému prostrediu kaviarní...