Záhadné miesta, mystické svety - Lerner, János (Ex book, 2015)
Na našej planéte sa nachádza množstvo objektov vytvorených ľudskou rukou ešte pred objavením písma. Presné okolnosti ich vzniku väčšinou dodnes zostávajú neobjasnené, ako aj to, kto a prečo ich postavil a používal.