Aranžovanie sušených kvetín - Jakábová, Anna: 1943-; Luňáčková, Vlasta (Rastlinná výroba, 1990)
Publikácia Vám umožní oboznámiť sa so širokým sortimentom kvetín, ktoré používame na aranžovanie v sušenom stave.