Kvetiny na každú príležitosť: Ako darovať, upraviť a ošetrovať rezané kvetiny : (Blumenfibel, Schenken, Ordnen und Pflegen von Schnittblumen) - Höhn, Reinhardt (Rastlinná výroba, 1988)
Kniha nás hneď v úvode oboznámi v krátkosti s pôvodom niektorých najznámejších darovaných kvetín. V ďalších kapitolkách sa dočítame, pri akej príležitosti, komu a aké kvetiny je vhodné darovať, o ich starostlivosti, aby nám čo najdlhšie vydržali, ale i o umení upravovania kvetín do kytíc a iných aranžmánov.