Život Toulouse-Lautreca : (La Vie de Toulouse-Lautrec) - Perruchot, Henri: 1917-1967 (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 1987)
Životopisný román o slávnom francúzskom maliarovi - životné dráha tohto génia od jeho narodenia v aristokratickej rodine, cez život v prostredí umeleckej bohémy až po tragickú, predčasnú smrť.