Tri zlé princezné - Pavlovič, Jozef: 1934- (Poslušné písmenká, 1981)
Bol raz jeden kráľ a ten starec-vdovec kráľ tri nezbedné dcéry mal. Celé dni sa naháňali po hrade a lietali ako divé po sade, škriabali sa na orechy, mysleli len na neplechy...