Špeciálne metódy zvárania - Turňa, Milan: 1940-2014 (Edícia strojárskej literatúry, 1989)
Publikácia je určená technológom a konštruktérom v strojárských závodoch a výskumných ústavov, ako aj študentom stredných a vysokých škôl technického zamerania.